Länkar till våra sammarbetspartners

Work4Dreams ger skolklasser och föreningar möjlighet att tjäna pengar genom att sälja klimatsmarta produkter med bra förtjänst. Oavsett om pengarna ska användas till en klassresa, skolresa, träningsläger, till klasskassan eller lagkassan så är det ett bra sätt att sälja produkter som alla har nytta av. 
Gå in på www.work4dreams.se eller ring 08-502 550 70 så berättar vi mer om föreningsförsäljning och hur ni kan tjäna pengar till er skolklass.

Funderar du på att byta assistansbolag eller byta personlig assistent? Eller behöver du hjälp att söka personlig assistent eller hjälp med att förstå ett beslut från din kommun eller Försäkringskassan? Då är du välkommen att kontakta oss.  Vi erbjuder juridisk hjälp och rådgivning med lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans. 
>> Kontakta Lemon Personlig Assistans AB

Berga Bad & Bygg utför badrumsrenovering i Täby, Åkersberga, Vallentuna och Vaxholm med omnejd. Vi är badrumsspecialisten i norra Stockholm som erbjuder ett nyckelfärdigt badrum till fast pris. Vi utför allt jobb utan att anlita underleverantörer och renoverar badrum efter BKR´s och MVK´s branschregler för våtrum. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt besök och offert på badrumsrenovering.
>> Kontakta Berga Bad & Bygg AB